Parafinsko olje uporabljajte za čiščenje in nego kože ter za odstranjevanje ušesnega masla. Uporablja se tudi za tesnenje pokrovov posod za shranjevanje vina ali sokov.
Tega izdelka ni več na zalogi
Datum razpoložljivosti:
Parafinsko olje je nevtralno mineralno olje. Uporablja se v kozmetični industriji kot sestavina krem. Kožo ščiti pred izsuševanjem in pospešuje celjenje.
Parafinsko olje uporabljajte za čiščenje in nego kože ter za odstranjevanje ušesnega masla.
Uporablja se tudi za tesnenje pokrovov posod za shranjevanje vina ali sokov.
Shranjevanje
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.
Pakiranje: 110 ml
ŽELITE PREJEMATI OBVESTILA O UGODNOSTIH, NOVOSTIH IN DRUGE NOVICE?
Več načinov plačila: po povzetju, predračun, plačilne kartice:

| Vse pravice pridržane - Copyright © 2021 Goriška Lekarna. Vse pravice pridržane. | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o. |